Βοηθήστε στην αύξηση της ικανότητας φροντίδας των νεφρών στην περιοχή σας: Υποβάλετε αίτηση έως την 1η Ιουνίου για υποτροφία Επεμβατικής Νεφρολογίας

Βοηθήστε στην αύξηση της ικανότητας φροντίδας των νεφρών στην περιοχή σας: Υποβάλετε αίτηση έως την 1η Ιουνίου για υποτροφία Επεμβατικής Νεφρολογίας

März 21, 2023 0 Von admin

Το ISN καλεί αυτήν τη στιγμή αιτήσεις για Υποτροφίες Επεμβατικής Νεφρολογίας ISN.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης είναι 1 Ιουνίου 2023. Ξεκινήστε την αίτησή σας εδώ.

Αυτά τα σύντομα σεμινάρια προσφέρουν εκπαίδευση στις επεμβατικές διαδικασίες νεφρολογίας σε μέλη ISN από χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος.

Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα εκπαιδευτούν στην τοποθέτηση CVC, την εισαγωγή καθετήρα PD, τη βιοψία νεφρού και τις ενδαγγειακές διαδικασίες στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Επεμβατικής Νεφρολογίας ISN. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το επιλεγμένο κέντρο πριν υποβάλουν την αίτησή τους για να σχεδιάσουν ένα σχέδιο εκπαίδευσης για τις επιλεγμένες διαδικασίες τους.

Δύο επιλογές εκπαίδευσης είναι διαθέσιμες:

θεμέλιο (Επίπεδο 1) ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Δύο έως τέσσερις εβδομάδες παρατήρησης και πρακτικής εκπαίδευσης σε μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Προχωρημένος (Επίπεδο 2) ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τρεις μήνες πρακτικής εκπαίδευσης σε ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν το «Πρόγραμμα Σπουδών ISN Επεμβατικής Νεφρολογίας eLearningπριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε επίπεδο στο ίδρυμα υποδοχής.

Επικοινωνήστε με το [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

Ανυπομονούμε να λάβουμε τις αιτήσεις σας.

.