Επέλεξα το Worcester γιατί… – Worcester Student Life

Επέλεξα το Worcester γιατί… – Worcester Student Life

August 8, 2022 0 Von admin

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που επέλεξα να σπουδάσω στο Worcester, συνεχίστε να διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε!

Γεια σε όλους, με λένε Ellie και πρόσφατα τελείωσα τις σπουδές μου στην παραγωγή ταινιών στο Πανεπιστήμιο του Worcester. Πλέον εργάζομαι ως πρακτική στο τμήμα Επικοινωνιών. Είμαι πολύ παθιασμένος με το Worcester και θέλω να μοιραστώ μερικούς από τους λόγους που επέλεξα να σπουδάσω εδώ.

Το μάθημα

Σπούδασα Τέχνη, Αγγλική Λογοτεχνία και Ιστορία σε ένα επίπεδο και παράλληλα ανέλαβα το Extended Project Qualification για το οποίο αποφάσισα να κάνω μια ταινία μικρού μήκους. Είχα πολύ λίγη εμπειρία αλλά πολύ αποφασιστικότητα καθώς πάντα με ενδιέφερε πολύ η φωτογραφία και τα γραφικά. Κατέληξα να πάρω ένα A* για τη δουλειά μου, κάτι που με οδήγησε να αποφασίσω ότι ήθελα να σπουδάσω περαιτέρω κινηματογράφο. Ήρθα σε μια Open Day στο Worcester και περιηγήθηκα στο Digital Arts Center και ένιωσα αμέσως έμπνευση και σαν στο σπίτι μου. Ένας τρίτος φοιτητής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου σχετικά με το μάθημα και το πανεπιστήμιο, κάτι που ήταν τόσο καθησυχαστικό. Μου άρεσε πολύ η ιδέα να σπουδάσω πρακτικά, κάτι που προσφέρουν τα περισσότερα μαθήματα στο Worcester!

Η πόλη

Το Worcester είναι μια εκπληκτική πόλη, σε κοντινή απόσταση από τους λόφους Malvern και την ειδυλλιακή ύπαιθρο. Επισκεπτόμουν συχνά το Worcestershire ενώ μεγάλωνα, καθώς η Nana μου ζει κοντά. Ήταν ωραίο που είχα ένα οικείο πρόσωπο ενώ ήμουν στο Πανεπιστήμιο και αυτό επηρέασε εν μέρει την απόφασή μου να έρθω εδώ. Όχι μόνο αυτό, αλλά η ιστορία του Worcester, τα γραφικά πάρκα και οι χώροι πρασίνου και τα φιλόξενα καφέ το καθιστούν ένα πολύ όμορφο μέρος για να ζεις. Το Worcester είναι επίσης ένα σύντομο ταξίδι με το τρένο από το Μπέρμιγχαμ, την Οξφόρδη και το Χέρεφορντ, μεταξύ άλλων μεγάλων πόλεων στα Μίντλαντς. Αυτό είναι εξαιρετικό για αν σας αρέσει μια ημερήσια εκδρομή!

Η πανεπιστημιούπολη

Όπως ίσως γνωρίζετε, το Πανεπιστήμιο του Worcester έχει τέσσερις πανεπιστημιουπόλεις: St Johns, City, Severn και Lakeside. Έζησα στις αίθουσες της κατοικίας στο St John’s Campus τον πρώτο μου χρόνο και οι περισσότερες από τις διαλέξεις μου γίνονταν και εδώ. Είναι επίσης το σπίτι της Φοιτητικής Ένωσης. Ένιωσα αμέσως σαν στο σπίτι μου εδώ καθώς όλα είναι όμορφα και κοντά. Είναι επίσης ένα υπέροχο μέρος για να περπατήσετε. Υπάρχουν πολλά σημεία για να πάρετε φαγητό και να καθίσετε έξω, σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη χώρων πρασίνου!

Λοιπόν, το έχουμε, γιατί επέλεξα το Worcester. Ρίξτε μια ματιά στο @worcester_uni στο Instagram για μερικές όμορφες φωτογραφίες της πόλης και των πανεπιστημιουπόλεων, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης.

Ευχαριστώ για την ανάγνωση!

Έλλη