Η Καλύτερη Εταιρεία Ιδιωτικού Φοιτητικού Δανείου

Η Καλύτερη Εταιρεία Ιδιωτικού Φοιτητικού Δανείου

Juli 7, 2022 0 Von admin

Μία από τις ερωτήσεις για τα φοιτητικά δάνεια που βλέπω περισσότερο είναι, „ποια ιδιωτική εταιρεία φοιτητικών δανείων είναι η καλύτερη;“

Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση.

Καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι κάνουν την ερώτηση, αλλά είναι λάθος ερώτηση. Τούτου λεχθέντος, αν πρέπει να απαντήσω, η επιλογή μου για την καλύτερη ιδιωτική εταιρεία φοιτητικού δανείου είναι η Credible.

Δεν υπάρχει μια καλύτερη εταιρεία ιδιωτικού φοιτητικού δανείου

Το να ρωτάς για τον καλύτερο δανειστή είναι μια λογική ερώτηση. Ως φοιτητής κολεγίου που αναζητά ιδιωτικό δάνειο, προφανώς θέλετε να βρείτε μια εταιρεία που προσφέρει χαμηλά επιτόκια, δίκαιους όρους και ποιοτικές υπηρεσίες.

Το πρόβλημα είναι ότι η καλύτερη εταιρεία εξαρτάται από το ποιος είσαι, πού ζεις και πότε κάνεις αίτηση.

Κάθε δανειστής έχει έναν αλγόριθμο ή έναν τύπο για τον προσδιορισμό του ποιος θα εγκριθεί και τα επιτόκια που λαμβάνουν. Αυτοί οι αλγόριθμοι είναι στενά φυλαγμένα μυστικά.

Ως καταναλωτές, μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Πώς γνωρίζουμε ποιος θα προσφέρει το καλύτερο επιτόκιο;

Ορισμένοι δανειστές μπορεί να προσφέρουν χαμηλότερα επιτόκια εάν έχετε συνυπογράφοντα. Άλλοι δανειστές μπορεί να δώσουν έμφαση στην αναλογία χρέους προς εισόδημα. Ορισμένες εταιρείες μπορεί να προσφέρουν τις καλύτερες τιμές στους μαθητές στα καλύτερα σχολεία. Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος πιθανών παραγόντων που πρέπει να λάβουν υπόψη οι δανειστές και δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πώς θα κλονιστεί αυτή η εξίσωση.

Έτσι, εάν στείλετε μόνο μία αίτηση για ιδιωτικό δάνειο, δεν έχετε ιδέα εάν λαμβάνετε το καλύτερο δυνατό επιτόκιο.

Επιλέγοντας την Credible ως την Καλύτερη Εταιρεία Ιδιωτικού Φοιτητικού Δανείου

Αν πρέπει να διαλέξω την καλύτερη εταιρεία ιδιωτικού δανείου, θα εξαπατήσω. Θα επιλέξω το Credible.

Η Credible δεν είναι στην πραγματικότητα δανειστής φοιτητικού δανείου. Αντίθετα, η Credible έχει μια αγορά δανειστών.

Οι δανειολήπτες συμπληρώνουν μία αίτηση, αλλά λαμβάνουν μια λίστα με πιθανούς δανειστές και προσφορές επιτοκίων. Εάν πρόκειται να πάτε σε ένα μέρος, το Credible είναι το καλύτερο στοίχημα για να βρείτε το χαμηλότερο διαθέσιμο επιτόκιο.

Σκέψη Σέρπα: Αν διαβάζετε αυτό το άρθρο, ίσως ψάχνετε για τον καλύτερο δανειστή, κάνοντας την επιλογή μου για το Credible λίγο σαν δόλωμα και αλλαγή.

Προς υπεράσπισή μου, ο τίτλος λέει ξεκάθαρα καλύτερη εταιρεία φοιτητικού δανείου. Είναι μια μικρή διάκριση και αναμφισβήτητα ένα βρώμικο κόλπο δικηγόρων, αλλά στέκομαι πίσω από αυτό. Καλώς ήρθατε στον κόσμο των φοιτητικών δανείων και των ψιλοτύπων. Ας ελπίσουμε ότι η μικρή μου εξαπάτηση για να εξαπατήσω τους ανθρώπους να μάθουν πώς λειτουργούν τα επιτόκια των φοιτητικών δανείων βοηθά περισσότερους δανειολήπτες παρά ενοχλεί.

Το Shopping Around εξακολουθεί να είναι η προτιμώμενη διαδρομή

Αν χρειαζόμουν ένα ιδιωτικό φοιτητικό δάνειο, θα ψώνιζα και θα έλεγχα τις τιμές σε 6-10 εταιρείες. Αν χρειαζόμουν ένα ιδιαίτερα μεγάλο δάνειο, πιθανότατα θα έλεγχα τα επιτόκια με κάθε δανειστή που μπορούσα να βρω.

Αυτή η μέθοδος ωμής βίας είναι ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε το χαμηλότερο δυνατό επιτόκιο.

Επιπλέον, η αλληλεπίδραση με κάθε μεμονωμένο δανειστή μπορεί να παρέχει πολύτιμες πληροφορίες. Εάν έχετε μια ερώτηση και πραγματοποιήσετε μια κλήση για βοήθεια, θα έχετε άμεση επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών του δανειστή. Εάν οι χρόνοι αναμονής είναι μεγάλοι και η υπηρεσία είναι τρομερή, αυτό μπορεί να είναι ένας δανειστής που πρέπει να αποφύγετε.

Μάλλον θα επέλεγα να ανεχτώ έναν ή δύο πονοκέφαλο για χαμηλότερα επιτόκια, αλλά το να ελέγξω κάθε δανειστή — ακόμα κι αν απλώς επισκέπτεται τον ιστότοπό του — μπορεί να είναι ένα χρήσιμο πρόβλημα.

Το πρόβλημα με τις αγορές γύρω

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται ότι τα πολλαπλά ερωτήματα πίστωσης μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά το πιστωτικό αποτέλεσμά τους.

Αυτός ο φόβος δικαιολογείται ως σκληρή έρευνα παραμένει στην πιστωτική σας έκθεση για δύο χρόνια και συνήθως μειώνει ελαφρώς το πιστωτικό αποτέλεσμά σας για μερικούς μήνες. Ο έλεγχος των επιτοκίων με δώδεκα διαφορετικούς δανειστές μπορεί να φαίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος για το πιστωτικό σας σκορ.

Ευτυχώς, υπάρχει μια ιδιαίτερη προσδοκία στους τύπους πιστωτικών αποτελεσμάτων για αγορές. Εάν κάνετε τον έλεγχο της τιμής σας μέσα σε ένα παράθυρο 30 ημερών, αυτό δεν επηρεάζει το πιστωτικό αποτέλεσμά σας.

Με άλλα λόγια, το μεγαλύτερο κόστος των αγορών είναι ο χρόνος που αφιερώνεται στην έρευνα των δανειστών.

Αξιόπιστα Δυνατά και Περιορισμοί

Το Credible λειτουργεί ως μια ωραία συντόμευση για αγορές.

Εάν συμπληρώσετε μια αίτηση Credible, η Credible θα κάνει μια απαλή έλξη της πίστωσής σας και θα παράσχει μια λίστα με προσφορές ιδιωτικών δανειστών. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε έναν δανειστή και να προχωρήσετε με τον δανειστή να προσφέρει τους καλύτερους όρους.

Το Credible βοηθά τους τεμπέληδες καταναλωτές να ψωνίζουν και να βρίσκουν χαμηλές τιμές.

Ωστόσο, η Credible δεν είναι ανώτερη από τις αγορές. Η Credible δεν έχει πλήρη λίστα με ιδιωτικούς δανειστές. Οι εταιρείες στο Credible είναι αυτές με τις οποίες έχει συνεργαστεί η Credible. Οι δανειολήπτες που ψάχνουν πέρα ​​από το Credible μπορεί να βρουν ακόμα καλύτερα επιτόκια.

Έτσι, θα έλεγα ότι η Credible είναι η καλύτερη ιδιωτική εταιρεία φοιτητικών δανείων. Ακόμα, αν θέλετε να βρείτε το καλύτερο ιδιωτικό φοιτητικό δάνειο για σεναθα πρότεινα να ξεκινήσετε με το Credible και στη συνέχεια να ερευνήσετε όσο το δυνατόν περισσότερους δανειστές.