Μια μέρα στη ζωή ενός φοιτητή νομικής στο Worcester – Worcester Student Life

Μια μέρα στη ζωή ενός φοιτητή νομικής στο Worcester – Worcester Student Life

Dezember 20, 2019 0 Von admin

Στην αρχή του μαθήματός μου, ήμουν από τους λίγους φοιτητές που σπούδαζαν το νέο μάθημα της Νομικής εκείνη την περίοδο, οπότε το ωράριό μου ήταν εξαιρετικά ευέλικτο. Μερικές μέρες θα έπρεπε να είμαι ξύπνιος γύρω στις 7 το πρωί, ενώ άλλες θα μπορούσα να ξαπλώνω στο κρεβάτι μέχρι τις 11 το πρωί!! Αυτή είναι μια τεράστια νίκη αν είσαι φοιτητής! Όποια ώρα κι αν έπρεπε να είμαι ξύπνιος, πάντα φρόντιζα να δίνω στον εαυτό μου περίπου μια ώρα για να τακτοποιήσω τον εαυτό μου. Αυτό θα περιλάμβανε ένα ντους, να ετοιμάσω όλα μου τα πράγματα για την ημέρα, να μιλήσω στην οικογένεια και το πιο σημαντικό, να πω ένα γεια στον Μαξ, τον σκύλο μας.

Στη συνέχεια, ήρθε το ταξίδι μου με το αυτοκίνητο στο Worcester. Αυτό ήταν ίσως ένα από τα αγαπημένα μου μέρη της ημέρας μου, καθώς μου έδωσε μια πραγματική αίσθηση ανεξαρτησίας και επίσης μου έδωσε βασική οδηγική εμπειρία, που δεν θα είχα αποκτήσει διαφορετικά. Ωστόσο, για μένα ήταν πολύ περισσότερα από μια απλή οδήγηση από και προς το Πανεπιστήμιο. Ήταν περισσότερο καιρός για μένα να αναλογιστώ ολόκληρη την εμπειρία μου στο Πανεπιστήμιο. Το ένα μειονέκτημα ήταν να κολλάτε στην κίνηση κάθε τόσο, αλλά δεν είναι και πολύ κακό όταν βρίσκεστε σε ένα ωραίο ζεστό αυτοκίνητο.

Μόλις ήμουν στο Worcester ήρθε η ώρα για το „main event“, ας πούμε έτσι. Αυτή ήταν η στιγμή να μάθω αυτό που ήθελα να μάθω τα τελευταία 5 χρόνια. Είτε ήταν Δημόσιο Δίκαιο είτε Δίκαιο Συμβάσεων, Εταιρικό Δίκαιο ή Εργατικό Δίκαιο, ήμουν απορροφημένος. Το να πιστεύεις ότι ξέρεις σχεδόν τα πάντα στο να συνειδητοποιείς ότι ο Law έχει περισσότερα από όσα θα μπορούσες ποτέ να φανταστείς, ήταν εξαιρετικά ανοιχτό. Αυτό σήμαινε ότι μπορούσα να ασχοληθώ για ώρες και ώρες διαβάζοντας και μαθαίνοντας για όλα τα πράγματα που έβρισκα ενδιαφέροντα.

Ήθελα να μάθω περισσότερα για τους διαφορετικούς λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να σπάσει ένα συμβόλαιο ή πώς οι άνθρωποι που παίζουν δυνατή μουσική μπορεί να αποτελέσουν ενόχληση. Για μένα, ήθελα να αξιοποιήσω στο έπακρο τον χρόνο μου στο Πανεπιστήμιο και πάντα προσπαθούσα να μάθω όσο περισσότερα μπορούσα.

Όσο για τις ίδιες τις διαλέξεις, ήταν πάντα μια υπέροχη στιγμή. Επειδή όσο σημαντική και αν ήταν η μάθηση, γινόταν πάντα με τρόπο που την έκανε ελκυστική και διασκεδαστική. Ακόμα κι αν υπήρχε ένα θέμα που δεν ακουγόταν πολύ ωραίο στην όψη του, ήταν πάντα φτιαγμένο για να είναι κάτι που θα απολαμβάναμε. Το περιβάλλον βοηθήθηκε από το απίστευτο σύνολο ανθρώπων που είχα γύρω μου, οι οποίοι έκαναν την εμπειρία ακόμα πιο διασκεδαστική με τα πνευματώδη αστεία και τις σπουδαίες προσωπικότητες τους. Το καλύτερο πράγμα για ολόκληρο το πτυχίο είναι ότι είμαι ακόμα πολύ κοντά με πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους τώρα.

Στο τέλος της ημέρας είτε πήγαινα πίσω στο σπίτι είτε πήγαινα με φίλους να πάρω κάτι να φάω. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ήταν ακόμα μια ωραία εμπειρία. Το να βγαίνουμε έξω ήταν πάντα ένας πολύ καλός τρόπος να δεθούμε ο ένας με τον άλλον και είναι αυτό που μας έκανε τόσο κοντά ο ένας με τον άλλον.