Πιστωτικές κάρτες και κολέγιο: Μια εύκολη απόφαση

Πιστωτικές κάρτες και κολέγιο: Μια εύκολη απόφαση

April 18, 2022 0 Von admin

Το να βάλεις μια πιστωτική κάρτα στα χέρια ενός φοιτητή μπορεί να φαίνεται σαν μια επικίνδυνη απόφαση.

Τα επιτόκια των πιστωτικών καρτών είναι εμφανώς υψηλά. Η έξοδος από το χρέος πιστωτικής κάρτας είναι συχνά ένα σημαντικό οικονομικό εμπόδιο.

Ωστόσο, η απόκτηση πιστωτικής κάρτας εξακολουθεί να είναι απαραίτητη για τους περισσότερους φοιτητές.

Οφέλη πιστωτικών καρτών για φοιτητές

Πολλές πιστωτικές κάρτες περιλαμβάνουν προνόμια για χρήστες, όπως προστασία αγορών, μίλια, πόντους ή κάποια άλλη ανταμοιβή. Αυτά τα οφέλη μπορεί να είναι πολύτιμα, αλλά δεν είναι ο λόγος που οι φοιτητές πρέπει να λάβουν πιστωτική κάρτα.

Το μεγαλύτερο όφελος για τους φοιτητές είναι η δημιουργία μιας πιστωτικής γραμμής που θα γεράσει με τον φοιτητή.

Η ηλικία πιστοληπτικής ικανότητας είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τον καθορισμό των πιστωτικών βαθμολογιών. Για πολλούς φοιτητές, ένα φοιτητικό δάνειο είναι το παλαιότερο στοιχείο στην πιστωτική τους έκθεση. Όταν τα φοιτητικά δάνεια εξοφλούνται, η αφαίρεση του παλαιότερου στοιχείου από την πιστωτική αναφορά μπορεί να προκαλέσει πτώση των πιστωτικών βαθμών.

Αυτό το τελευταίο σημείο αξίζει να επαναληφθεί: η εξόφληση των φοιτητικών δανείων μπορεί να προκαλέσει πτώση του πιστωτικού σας αποτελέσματος.

Συμβουλή Sherpa: Η ζημιά στα πιστωτικά σκορ από την κατάργηση ενός φοιτητικού δανείου είναι συνήθως μικρή και βραχύβια. Δεν πρέπει να εμποδίζει τους ανθρώπους να εξοφλήσουν τα δάνειά τους.

Ο καλύτερος τρόπος για να μετριαστεί αυτό το πρόβλημα είναι να έχετε πιστωτική κάρτα. Ένας λογαριασμός πιστωτικής κάρτας μπορεί να παραμείνει ανοιχτός επ‘ αόριστον χωρίς να κοστίσει χρήματα στον χρήστη.

Ένας παλιός λογαριασμός πιστωτικής κάρτας μπορεί να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα όταν έρθει η ώρα να αγοράσετε ένα σπίτι.

Χρήση Πιστωτικής Κάρτας Υπεύθυνα στο Κολλέγιο

Το να έχεις λογαριασμό πιστωτικής κάρτας και να τον χρησιμοποιείς υπεύθυνα είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα.

Για τους περισσότερους φοιτητές το καλύτερο στοίχημα είναι να κάνετε τα εξής:

  • Πάρτε μια κάρτα χωρίς ετήσια χρέωση. Ο σκοπός του πρώτου λογαριασμού πιστωτικής κάρτας είναι να δημιουργήσει το πιστωτικό σας προφίλ. Δεν θέλετε να πληρώνετε ετήσια αμοιβή για τα επόμενα 30 χρόνια.
  • Εξοφλήστε το υπόλοιπο εξ ολοκλήρου κάθε μήνα. Εάν πληρώνετε το πλήρες υπόλοιπο του αντίγραφου κίνησης κάθε μήνα, δεν θα χρεωθείτε κανέναν τόκο.

Το να ακολουθήσετε αυτή τη διαδρομή είναι κάτι περισσότερο από ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε το πιστωτικό σας σκορ. Βοηθά τους ανθρώπους να παρακολουθούν τις μηνιαίες δαπάνες τους και να αποκτούν καλές οικονομικές συνήθειες.

Πιστωτικές κάρτες και ανεύθυνοι φοιτητές

Δεν είναι όλοι οι μαθητές καλοί με τα χρήματα. Μερικοί θα μεγιστοποιήσουν την πρώτη τους πιστωτική κάρτα, θα χάσουν πληρωμές, θα συγκεντρώσουν έναν τόνο τόκων και θα βλάψουν την πιστωτική τους αναφορά.

Θα υποστήριζα ότι είναι εντάξει όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Οι συνέπειες των κακών αποφάσεων πιστωτικών καρτών μπορεί να είναι καταστροφικές, αλλά είναι μικρές σε σύγκριση με τους κινδύνους του χρέους των φοιτητικών δανείων.

Τα όρια πιστωτικών καρτών για τους περισσότερους φοιτητές είναι σχετικά χαμηλά. Εάν τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα, η πτώχευση είναι συνήθως διαθέσιμη για χρέη πιστωτικών καρτών. Με τα φοιτητικά δάνεια, οι δανειολήπτες μπορούν εύκολα να συγκεντρώσουν έξι νούμερα χρέους. Η πτώχευση σπάνια λειτουργεί για δανειολήπτες φοιτητικών δανείων.

Με απλά λόγια, τα λάθη της πιστωτικής κάρτας μπορεί να προκαλέσουν τύψεις για μήνες ή χρόνια, ενώ τα λάθη του φοιτητικού δανείου μπορεί να οδηγήσουν σε μια ζωή τύψεις και αγώνα.

Εάν είστε κάποιος που πρέπει να μάθει τα πράγματα με τον δύσκολο τρόπο, είναι πολύ καλύτερο να κάνετε τα λάθη σας με μια πιστωτική κάρτα.

Πιστωτικές κάρτες έναντι φοιτητικών δανείων

Πολλοί άνθρωποι φοβούνται δικαιολογημένα τις πιστωτικές κάρτες, τις εταιρείες πιστωτικών καρτών και το χρέος πιστωτικών καρτών.

Αυτή η ίδια ανησυχία σπάνια εφαρμόζεται στα φοιτητικά δάνεια.

Ωστόσο, όταν πρόκειται για προσωπικά οικονομικά, τα φοιτητικά δάνεια είναι το βαθύ άκρο της δεξαμενής. Είτε βουλιάζετε είτε κολυμπάτε με τη διαχείριση των χρημάτων σας, είναι καλύτερα να το μάθετε πρώτα με πιστωτικές κάρτες.

Οι ανταμοιβές για την επιτυχία της πιστωτικής κάρτας στο κολέγιο είναι πολύτιμες και οι κίνδυνοι από λάθη μειώνονται από τα φοιτητικά δάνεια.