Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε μαθητής γυμνασίου για τα φοιτητικά δάνεια και το κολέγιο

Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε μαθητής γυμνασίου για τα φοιτητικά δάνεια και το κολέγιο

Juli 14, 2022 0 Von admin

Για πολλούς φοιτητές, το να φύγουν για το κολέγιο είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου. Η έναρξη του σχολείου σηματοδοτεί την είσοδο στην ενηλικίωση και την ελευθερία που τη συνοδεύει.

Δυστυχώς, πολλοί μαθητές γυμνασίου είναι θλιβερά απροετοίμαστοι για τις σημαντικές οικονομικές αποφάσεις που περιμένουν. Οι τελειόφοιτοι Λυκείου πρέπει να κάνουν επιλογές που θα επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό το οικονομικό τους μέλλον.

Τα καλά νέα είναι ότι Το κολέγιο μπορεί ακόμα να είναι μια εξαιρετική επένδυση. Ωστόσο, απαιτεί κάποιο προγραμματισμό και να κάνετε μερικές δύσκολες ερωτήσεις πριν λάβετε οποιεσδήποτε αποφάσεις.

Για να διασφαλιστεί ότι το κολέγιο γίνεται πηγή υπέροχων αναμνήσεων αντί για τύψεις, κάθε μαθητής γυμνασίου πρέπει να γνωρίζει τα εξής:

Θα πρέπει να αποπληρώσετε τα φοιτητικά σας δάνεια.

Η συγχώρεση φοιτητικού δανείου είναι πάνω από όλα τα νέα. Οι δανειολήπτες αναζητούν απεγνωσμένα βοήθεια και τα μέσα ενημέρωσης είναι στην ευχάριστη θέση να παρέχουν περιεχόμενο που τους δίνει ελπίδα.

Για να είμαστε σαφείς, κάποια συγχώρεση στο εγγύς μέλλον είναι πολύ πιθανή.

Ωστόσο, εάν είστε επί του παρόντος στο κολέγιο ή πρόκειται να μεταβείτε στο κολέγιο, μην κάνετε το λάθος να υποθέσετε ότι θα υπάρξει συγχώρεση δανείου.

Η ιδέα της διαγραφής δανείου συζητείται εδώ και χρόνια. Μόνο ένα μέρος έχει δείξει ενδιαφέρον για διαγραφή χρέους και το ενδιαφέρον του ήταν φευγαλέο. Επίσης, δεν έχουν πολύ καλό ιστορικό για την επίτευξη των στόχων τους.

Αν μια μέρα συμβεί η συγχώρεση, κάντε την μια ευχάριστη έκπληξη. Μην κάνετε το λάθος να στοιχηματίζετε το μέλλον σας στο ότι οι πολιτικοί θα εκπληρώσουν μια υπόσχεση.

Το κολέγιο δεν είναι πάντα μια καλή επένδυση.

Υπήρξε μια εποχή που οποιοδήποτε πτυχίο κολεγίου σήμαινε μια μεγάλη προοπτική απασχόλησης.

Δυστυχώς, ένα πτυχίο κολεγίου δεν εγγυάται πλέον μια επιθυμητή δουλειά. Τα πράγματα χειροτερεύουν το γεγονός ότι πολλοί γονείς και σύμβουλοι καθοδήγησης αγνοούν αυτό το γεγονός.

Πριν δεσμευτεί σε οποιοδήποτε σχολείο, ένας υποψήφιος μαθητής πρέπει να γνωρίζει τα εξής:

  • Το ποσοστό αποφοίτησης για την ειδικότητά τους
  • Το ποσοστό των ανθρώπων που βρίσκουν δουλειά στον κλάδο τους
  • Ο μέσος αρχικός μισθός για άτομα στην ειδικότητά τους

Εργαλεία όπως το κολεγιακή κάρτα βαθμολογίας κάντε αυτή την άσκηση πολύ πιο εύκολη.

Η ιδέα είναι να βεβαιωθείτε ότι το πτυχίο αποδίδει. Εάν ένα μεγάλο ποσοστό φοιτητών δεν αποφοιτήσει ή δεν μπορεί να βρει δουλειά, η επένδυση γίνεται πολύ επικίνδυνη.

Συμβουλή Sherpa: Πολλά κερδοσκοπικά κολέγια είναι διαβόητες κακές επενδύσεις. Εάν ο υπεύθυνος προσλήψεων από το σχολείο σας πιέζει πολύ για να σας κάνει να παρακολουθήσετε, αυτό θα πρέπει να είναι κόκκινο.

Τα ομοσπονδιακά δάνεια είναι πολύ πιο ασφαλή από τα ιδιωτικά δάνεια.

Εάν αποφασίσετε ότι ο δανεισμός είναι απαραίτητος για την πληρωμή του σχολείου, θα πρέπει πιθανώς να επιλέξετε ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια.

Οι ιδιώτες δανειστές επιθυμούν να επισημάνουν ότι τα ιδιωτικά δάνεια μερικές φορές έχουν χαμηλότερα επιτόκια. Αν και αυτή είναι μια αληθινή δήλωση, τα ομοσπονδιακά προνόμια σχεδόν πάντα δικαιολογούν υψηλότερο επιτόκιο.

Για αρχή, τα ομοσπονδιακά φοιτητικά δάνεια έχουν σχέδια αποπληρωμής βάσει εισοδήματος (IDR). Η ιδέα πίσω από αυτά τα σχέδια είναι ότι βοηθούν να διασφαλιστεί ότι οι λογαριασμοί φοιτητικών δανείων παραμένουν σε λογικά προσιτές τιμές. Το IDR απέχει πολύ από το να είναι τέλειο, αλλά είναι πολύ καλύτερη επιλογή για αποπληρωμή από τις πολύ αυστηρότερες επιλογές ιδιωτικού δανείου.

Επιπλέον, τα ομοσπονδιακά δάνεια παρέχουν διάφορες διαδρομές για τη συγχώρεση φοιτητικού δανείου. Εάν καταλήξετε να εργάζεστε σε δημόσια υπηρεσία ή αγωνίζεστε να αποπληρώσετε τα δάνειά σας, οι διατάξεις για τη συγχώρεση μπορεί να είναι ένας τεράστιος πόρος.

Οι εφιάλτες των φοιτητικών δανείων συμβαίνουν, αλλά μπορούν να αποφευχθούν.

Πολλοί φοιτητές βλέπουν τα φοιτητικά δάνεια από μια ακραία οπτική. Μερικοί φοιτητές πιστεύουν ότι είναι εντάξει να δανείζονται ό,τι είναι απαραίτητο, ανεξάρτητα από το κόστος ή τον τομέα σπουδών τους. Άλλοι φοιτητές αποφεύγουν απεγνωσμένα οποιοδήποτε φοιτητικό δάνειο.

Στην πραγματικότητα, τα φοιτητικά δάνεια είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, αλλά μόνο όταν χρησιμοποιούνται σωστά. Εάν ο τομέας σπουδών σας είναι μια καλή επένδυση, τα φοιτητικά δάνεια μπορούν να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην τάξη και να εισέλθετε στο εργατικό δυναμικό νωρίτερα.

Ως ένας εύκολος εμπειρικός κανόνας, συνήθως προτείνω στους μαθητές να δανείζονται όχι περισσότερο από τον αναμενόμενο αρχικό μισθό τους. Αν αναμένετε να κερδίζετε 55.000 $ ετησίως κατά τη διαβάθμιση, η δημιουργία μιας καρτέλας $100.000 είναι μια φρικτή ιδέα.

Το ποσό που αποπληρώνετε είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσό που δανείζεστε.

Όταν δανείζονται, πολλοί μαθητές παραβλέπουν το ενδιαφέρον που συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια του σχολείου.

Ας υποθέσουμε ότι ένας πρωτοετής φοιτητής στο κολέγιο δανείζεται ένα μόνο ομοσπονδιακό άμεσο δάνειο 5.000 $. Το τρέχον επιτόκιο αυτών των δανείων είναι 4,99% και έχουν προμήθεια δανείου 1,057%. Μέχρι τη στιγμή που αυτός ο δανειολήπτης εισέλθει στην αποπληρωμή, το δάνειο θα είναι πολύ πάνω από 6.000 $.

Κατά την αποπληρωμή, πολλοί δανειολήπτες στενοχωριούνται όταν μαθαίνουν ότι μέρος ή το σύνολο της μηνιαίας πληρωμής τους πηγαίνει σε τόκους αντί για το υπόλοιπο του κεφαλαίου του δανείου.

Οι τόκοι κάνουν την αποπληρωμή μια δύσκολη μάχη, καθιστώντας ένα μικρότερο υπόλοιπο δανείου σημαντικά πιο ακριβό στην εξάλειψη.

Οι συνομήλικοί σας μπορεί να κάνουν φρικτά λάθη.

Πολλοί φοιτητές κάνουν λάθη δανεισμού κατά τη διάρκεια του κολεγίου.

Μερικοί άνθρωποι δανείζονται πάρα πολλά για να πληρώσουν για ένα πτυχίο που δεν αξίζει το χρέος. Άλλοι ξοδεύουν πάρα πολλά για στέγαση ή ένα ταξίδι για την άνοιξη.

Στα οικονομικά, οι άνθρωποι συχνά το υποθέτουν αυτό αν όλοι οι άλλοι το κάνουν, πρέπει να είναι λογικό. Μην πέσετε σε αυτή την παγίδα.

Κάθε χρόνο οι μαθητές κάνουν τεράστια λάθη δανεισμού. Υποθέτουν ότι θα βρουν μια εξαιρετική δουλειά που είναι απίθανο να συμβεί. Κάποιοι δεν αναλογίζονται καν τις συνέπειες του χρέους τους. Άλλοι πιστεύουν ότι τα δάνεια θα συγχωρεθούν.

Εάν αντικαταστήσετε την κρίση των άλλων με τη δική σας, μπορεί να χρειαστούν δεκαετίες για να αναιρέσετε τη ζημιά.

Το κολέγιο εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά τώρα απαιτείται επιπλέον προγραμματισμός.

Το θέμα αυτού του άρθρου δεν είναι η καταστροφή και η κατήφεια, και δεν είναι να προτείνει ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να πάνε στο κολέγιο.

Το κολέγιο εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για πολλούς φοιτητές. Δεν χρειάζεται να μένεις σε σκηνή κατά τη διάρκεια του σχολείου και να τρως μόνο noodles ramen.

Πήγαινε στο σχολείο. Καλα να περνατε.

Ωστόσο, προτού εγγραφείτε για οποιοδήποτε φοιτητικό δάνειο, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε κάποιο προγραμματισμό. Όταν είστε απόφοιτος κολεγίου που προσπαθείτε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι, θα χαρείτε που ήσασταν προσεκτικοί με τον δανεισμό του φοιτητικού σας δανείου.