5 Συμβουλές για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης λούνα παρκ

5 Συμβουλές για να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης λούνα παρκ

Oktober 23, 2022 0 Von admin

Τώρα που επιτέλους έφτασε ο όμορφος καιρός, λατρεύουμε κάθε δικαιολογία για να βγούμε έξω. Τα λούνα παρκ είναι αρκετά δημοφιλή τους ζεστούς μήνες, υπάρχουν τρελές βόλτες για τους τολμηρούς και νεροτσουλήθρες για τα ψάρια έξω από το νερό. Ωστόσο, δεν είναι όλα διασκέδαση και παιχνίδια. Ο μεγάλος όγκος των επισκεπτών που επισκέπτονται τα λούνα παρκ συμβάλλει σε σημαντική ποσότητα απορριμμάτων. Οι επισκέπτες ασχολούνται τόσο πολύ με αυτό που κάνουν που συχνά αμελούν να εξασφαλίσουν τη σωστή διάθεση των απορριμμάτων τους.

Η εφαρμογή ενός προγράμματος ανακύκλωσης λούνα παρκ μπορεί να βοηθήσει αποτρέψτε τα απορρίμματα, ελαχιστοποιήστε τα απόβλητα και μειώστε τη διασταυρούμενη μόλυνση. Ακολουθούν πέντε συμβουλές για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα ανακύκλωσης του λούνα παρκ:

1. Διεξαγωγή Έλεγχου Αποβλήτων

Είναι απαραίτητο να διεξάγετε έλεγχο απορριμμάτων όταν ξεκινάτε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ανακύκλωσης. Για να επιλέξετε τα κατάλληλα μεγέθη και ροές για τα δοχεία σας, πρέπει πρώτα να προσδιορίσετε το ποσοστό των απορριμμάτων σας είναι οργανικά, ανακυκλώσιμα και σκουπίδια. Ένας έλεγχος απορριμμάτων καθορίζει τη συνολική ποσότητα των απορριμμάτων που διατίθενται σε ολόκληρο το λούνα παρκ. Μπορεί να σας βοηθήσει να εντοπίσετε πού συλλέγονται τα περισσότερα από τα οργανικά/ανακύκλωση/απόβλητα.

Για περισσότερα σχετικά με τους ελέγχους αποβλήτων, ανατρέξτε στο Waste Audit Toolkit ή στο eBook: A How-To Guide for Waste Audit Success.

έλεγχος απορριμμάτων, ανακύκλωση, σκουπίδια, κομπόστ

2. Βεβαιωθείτε ότι οι κάδοι ανακύκλωσης είναι ανθεκτικοί και αξιόπιστοι

Τα λούνα παρκ τείνουν να είναι χαοτικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όλοι νιώθουν φαγούρα για να βγουν έξω και τα παιδιά είναι επιτέλους ελεύθερα από το σχολείο. Ο συνδυασμός παιδιών που τρέχουν, υπερβολικής ζέστης και νερού απαιτεί ανθεκτικούς και αξιόπιστους κάδους. Η στιβαρή κατασκευή και τα αξιόπιστα υλικά είναι το κλειδί. Οι κάδοι εξωτερικού χώρου της CleanRiver είναι κατασκευασμένοι από 97% ανακυκλωμένο HDPE! Το υλικό είναι Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, αδιάβροχο, δεν σαπίζει και ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Η CleanRiver συνιστά το Dome and Slant Top για χρήση σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγγελία του καλύτερου κάδου ανακύκλωσης εξωτερικού χώρου, παρακολουθήστε αυτό το βίντεο Never Waste A Moment:

ποτέ μην χάνετε στιγμή, nwam, βίντεο, ανακύκλωση σε εξωτερικούς χώρους

3. Χρησιμοποιήστε γραφικά ανακύκλωσης υψηλών επιπτώσεων

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε γραφικά υψηλής επίδρασης στους κάδους ανακύκλωσης στα λούνα παρκ. Όχι μόνο καθοδηγούν τους επισκέπτες να πάρουν μια γρήγορη απόφαση, αλλά μειώνουν επίσης την πιθανότητα διασταυρούμενης μόλυνσης. Τα γραφικά πρέπει να είναι καθαρά, στο ύψος των ματιών, πολύχρωμα και απλά με 3-6 εικόνες το πολύ.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ιστολόγιό μας: 3 Συμβουλές για την παραγγελία των πιο αποτελεσματικών ετικετών ανακύκλωσης για το πρόγραμμά σας.

οπτικά, γραφικά, κάδοι ανακύκλωσης

4. Τοποθετήστε κάδους ανακύκλωσης σε περιοχές με καλή ορατότητα

Ανάμεσα στο χάος, τα παιδιά, τις γραμμές, τα περίπτερα με νερό και φαγητό, υπάρχουν κάδοι ανακύκλωσης. Πρέπει να είναι εύκολο να εντοπιστούν και να είναι προσβάσιμα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να τα τοποθετήσετε σε περιοχές με μεγάλη κίνηση, όπως: σε ουρές για βόλτες, κοντά σε δημοφιλείς χώρους φαγητού, εξωτερικά μπάνια και σε όλο το υδάτινο πάρκο. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι κάδοι χρησιμοποιούνται σωστά.

Η συνέπεια είναι το κλειδί. Προσπαθήστε να διατηρείτε σταθερά τα γραφικά και τη σήμανση σε όλο το λούνα παρκ, ώστε να είναι εύκολο για τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τους κάδους χωρίς καμία σύγχυση. Μια περιοχή που μπορεί να διαφέρει είναι στο υδάτινο πάρκο. Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν πετσέτες πάρκου και δεν είναι σίγουροι πού να τις βάλουν όταν τελειώσουν. Έχετε καθορισμένους κάδους μόνο για συλλογή πετσετών, καθώς και κάδους ανακύκλωσης σε κοντινή απόσταση.

λούνα παρκ, κάδοι, βιωσιμότητα, ορατότητα

Κεκλιμένη κορυφή Excel του CleanRiver

5. Εκπαιδεύστε και επικοινωνήστε για το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης

Ο καλύτερος τρόπος για να συμμετάσχετε τους ανθρώπους στο πρόγραμμα ανακύκλωσης του λούνα παρκ είναι μέσω της εκπαίδευσης, της επικοινωνίας και της συμμετοχής. Ενθουσιάστε δηλαδή τον κόσμο!! Τα προγράμματα ανακύκλωσης λειτουργούν όταν όλο το προσωπικό είναι επί του σκάφους και όταν μπορεί να υπερηφανεύεται για το πρόγραμμα. Ξεκινήστε το στις αρχές του καλοκαιριού διοργανώνοντας μια διασκεδαστική μέρα για την εκπαίδευση των εργαζομένων! Κάντε ένα μπάρμπεκιου και μια ενημερωτική συνεδρία (γιατί σε όποιον δεν αρέσει ένα χάμπουργκερ από καιρό σε καιρό). Κάντε ένα παιχνίδι trivia και δραστηριότητες δημιουργίας ομάδας, με την ευκαιρία να κερδίσετε βραβεία. Άλλοι τρόποι τακτικής ενημέρωσης των εργαζομένων είναι μέσω ενημερωτικών δελτίων, εκπαιδευτικών αφισών και συναντήσεων προσωπικού. Μόλις βρεθούν όλοι στην ίδια σελίδα, τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά! Απλώς βεβαιωθείτε ότι οι κάδοι ανακύκλωσης και οι πετσέτες αδειάζονται σε τακτική βάση για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει διαρροή.

λούνα παρκ, βιωσιμότητα, κάδοι

Κεκλιμένη κορυφή Excel του CleanRiver

Υπάρχουν άλλα μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τη διαφορά!

 • Φέρτε τα δικά σας τρόφιμα και ποτά για να αποφύγετε την υπερβολική σπατάλη. Τα επαναχρησιμοποιούμενα δοχεία, σκεύη, μπουκάλια νερού και κουτιά μεσημεριανού γεύματος μειώνουν τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης.
 • Υπάρχουν έξυπνες επιλογές αν προτιμάτε να αγοράσετε εκεί! Για παράδειγμα, ένα μπουκάλι νερό αντί για μη ανακυκλώσιμα κύπελλα. Ή ακόμα καλύτερα, πιείτε από μια βρύση.
 • Χρησιμοποιήστε μόνο προϊόντα μιας χρήσης που χρειάζεστε, για παράδειγμα πάρτε μόνο μία χαρτοπετσέτα σε αντίθεση με δεκαπέντε.
 • Μην χρησιμοποιείτε ποτέ καλαμάκια!!
 • Μην αγοράζετε πλαστικά μπιχλιμπίδια. Όσο δελεαστικό κι αν είναι, συνήθως πέφτουν στην έξοδο ή πετιούνται στα σκουπίδια λίγο μετά την επιστροφή τους στο σπίτι. Αντ‘ αυτού, τραβήξτε μια φωτογραφία!
 • Στεγνώστε τα χέρια σας στον αέρα, σε αντίθεση με τη χρήση χαρτοπετσέτας.
 • Μην πάρετε έναν χάρτη του πάρκου, ελέγξτε πού είναι η αγαπημένη σας βόλτα από το τηλέφωνό σας.

Η Disney έχει λάβει μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση για να μειώσει το οικολογικό της αποτύπωμα. Όχι μόνο ανακυκλώνουν δεκάδες χιλιάδες τόνους χαρτιού, χαρτονιού και πλαστικών σε ετήσια βάση, αλλά ανακυκλώνουν επίσης ανθρώπινα απόβλητα από πάρκα και ξενοδοχεία που χρησιμοποιούνται ως λίπασμα σε αγροκτήματα. Επιπλέον, χρησιμοποιούν ανακυκλωμένη ενέργεια για να ψύχουν τα θέρετρα τους και έχουν ανακύκλωση BIN. Κάθε μικρή αλλαγή κάνει τεράστια διαφορά στις συνολικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

transition txz, κάδος ανακύκλωσης, βιωσιμότητα

Το CleanRiver’s Transition® TXZ στη Disney

Πώς θα ήταν ένα ιδανικό λούνα παρκ σε 5 χρόνια:

 • Εύκολα διαθέσιμα μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσετε στο λούνα παρκ για να μειώσετε τις εκπομπές CO2
 • Επαναχρησιμοποιούμενα μαχαιροπίρουνα, πιάτα και φλιτζάνια
 • Πολλοί σταθμοί βρύσης για να γεμίσετε επαναχρησιμοποιούμενα μπουκάλια νερού
 • Δεν υπάρχουν χαρτοπετσέτες στα μπάνια
 • Εγκατάσταση χωρίς χαρτί
 • Τα υπολείμματα φαγητού δωρίζονται
 • Οικολογικοί λαμπτήρες

λούνα παρκ, ρόδα λούνα παρκ


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με επιτυχημένα προγράμματα ανακύκλωσης, ανατρέξτε στα ιστολόγιά μας:

Γιατί είναι σημαντική η ανακύκλωση για μια επιχείρηση; 5 εκπληκτικά οφέλη

4 Συμβουλές για να ξεκινήσετε ένα επιτυχημένο πρόγραμμα ανακύκλωσης στις εγκαταστάσεις σας

Τα 6 πράγματα που μάλλον λείπουν από το πρόγραμμα ανακύκλωσης

Ή κατεβάστε το eBook των προγραμμάτων ανακύκλωσης της επιχείρησης!


κάτω πανό

Το CleanRiver Recycling παρέχει μια ποικιλία από καινοτόμες, ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις ανακύκλωσης. Για να προσδιορίσετε τη σωστή λύση για να καλύψετε τις ανάγκες σας, χρησιμοποιήστε το Επιλογέας προϊόντων CleanRiver.

Εάν έχετε επιπλέον ερωτήσεις που δεν απαντήθηκαν σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, καλέστε μας στο 1-866-479-4038 ή στείλτε μας email στο [email protected].